illustraties over mensen en hun belevingswereld

Illustratie voor ‘Prachtig Ambachtig’

 

Afgelopen december werd ik gebeld door Revivak gevraagd met de vraag of ik een illustratie kon maken voor hun publicatie “Prachtig Ambachtig”. Het was de bedoeling dat er twee getekende figuren geplaatst zouden worden over een foto van een monumentale omgeving, met tekstballonnen waar later tekst aan toegevoegd zou worden.
Voor deze opdracht mocht ik dus ook met mijn fototoestel op pad! Heel leuk om dat ook eens te doen! (Al kostte het me meer tijd dan ik van te voren bedacht had.)
Afgelopen week kreeg ik de uiteindelijke publicatie in handen. Het is toch altijd weer spannend hoe de illustratie in de opmaak staat en of deze hierin ook tot zijn recht komt. Het ziet er weer prachtig uit!

De publicatie is hier in te zien: http://revivak.eu/nieuws/detail/prachtig-ambachtig