Carnavalsembleem voor Kimberly Alkemade

Omdat Kimberly hoogstwaarschijnlijk Nederland (en Oeteldonk) zal vertegenwoordigen tijdens de Paralympische Spelen in Tokyo komende zomer en omdat haar vader voor de elfde en laatste keer op zal treden als Hof Troubadour, werd me gevraagd dit te vereeuwigen in een carnavalsembleem.

Embleems ontwerpen voor Carnaval is normaal eingelijk niet echt mijn ding. Dit keer wilde ik echter heel graag een uitzondering maken, omdat ik Kimberly wil steunen!

Doordat ik uit eigen ervaring weet hoe een ernstig ongeluk heel je leven totaal op z’n kop kan zetten, voel ik me erg verbonden met Kimberly. Zo is er een tijd van voor en een tijd van na het ongeluk. Terug naar de tijd gaat niet, je moet het doen met wat er nu is en er maar het beste van maken. Je moet door; vol in revalidatie en herstel.

Het is inmiddels meer dan 20 jaar geleden dat ik een ernstig auto-ongeluk kreeg. Ik was 19 en vol in ontwikkeling. Een heel leven lag nog voor me met enorm veel potentie; ik volgde mijn droomstudie aan de universiteit en woonde op kamers. Het leven lachte me toe. Ineens was ik weggerukt uit dat leven en lag ik in een ziekenhuisbed met een katheter en sondevoeding. Na ontwaken uit een coma moest ik opnieuw zelfstandig leren eten, leren lopen en leren schrijven. En dan heb ik nog het geluk dat ik geen dierbaren verloren ben! Ik kan het me alleen maar proberen in te beelden hoe het moet zijn om naast een ernstig ongeluk ook je moeder te verliezen. Dit alles maakt dat ik enorm veel bewondering voor Kimberly voel. Ze doet het allemaal toch maar mooi!

carnavalsembleem van Kimberly Alkemade
Carnavalsembleem voor Kimberly Alkemde

Heb je interesse in dit embleem? Ze zijn te bestellen op de site van Kimberly Alkemade: